top of page

BESLAGSMEDEN KIM RASMUSSEN

Beslagsmed Kim Rasmussen indehaver af www.sydkystensHestebeslag.dk på sjælland er en professionel virksomhed uden tung administration og fokus på andet end beslagsmedens kernekompetencer, som er; beskæring, beslagsmed-skoning, hestebeslag samt sygebeslag.

 

Sydkystens Hestebeslag består af danske registrerede beslagsmede som i mange år har beskæftiget sig med skoning og hestebeslag. Hestens foretrukne beslagsmed.

Beslagsmed Kim Rasmussen fra Sydkystens Hestebeslag har i over 20 år skabt gode referencer og samarbejde som beslagsmed baseret på tillidsfulde og tilfredse kunder.

 

Sydkystens Hestebeslag er en gammel familiedrevet beslagsmedsvirksomhed på sjælland som er med til, at skabe en forpligtelse, respekt og ære i alt vores arbejde som beslagsmede i Sydkystens Hestebeslag.

49b2ef8d-6da4-41a8-b57d-3ee9bbeb2b1a_edited.jpg
beslagsmed sjælland.JPG

SYDKYSTENS HESTEBESLAG BESLAGSMEDE

Sydkystens Hestebeslag som til daglig administreres af beslagsmed Kim Rasmussen, består derudover af en dyrlæge konsulent med speciale i heste samt en administrator/bogholder. Beslagsmed Kim Rasmussen har derudover tilknyttet to andre dygtige beslagsmede på sjælland som vi benyttes i beslagsmedens travle tider.

 

Som professionelle beslagsmede er det vores vision, at skabe vedvarende samarbejde og kunder, udelukkende baseret på godt beslagsmed håndværk af heste skoning, hestebeslag og sygebeslag til billige beslagsmedspriser.

Sydkystens Hestebeslag er med årerne blevet en velkonsolideret virksomhed, dette skyldes vores engagement hos vores kunder og altid tilfredsstillende services som beslagsmed. Beslagsmed Kim Rasmussen har en lang række af glade beslagsmedkunder som der med turnusordningen sparer 10% på beslagsmed priserne >>

REG. BESLAGSMED KIM RASMUSSEN

Vi er som beslagsmeds virksomhed bekendt med branchens ikke-registreret beslagsmede og billige beslagsmede såvel billige hestebeslag, hvilket vi ikke kan anbefale da  priser på beslagsmeder ved skoningspriser og hestebeslagspriser er et spørgsmål om kvalitet og kompetencer for hestens eget bedste. 

 

Brug derfor kun registrerede beslagsmede og beslagsmedpriserne på en ikke-registreret beslagsmed og en registreret beslagsmed er som regel alligevel ikke den store.

 

Beslagsmed Kim Rasmussen er en beslagsmed med fair priser og mange års erfaring. Vi anbefaler absolut kun rigtige beslagsmed og ikke den såkaldte "billige beslagsmed".

beslagsmed-beslagsmede-beslagsmeden-danmarksbedstebeslagsmed
Danmarks bedste beslagsmed
bottom of page